Slider1 Slider2 Slider3 Slider4

Golf og kroophold


Forkæl dig selv med et golf og kroophold på Færgekroen i Hadsund

Trænger du til at komme ud og spille golf i flere dage i træk? ..og på attraktive golfbaner?

Kunne det friste dig at tænke tanken om at blive opvartet og nyde en håndfuld lækre måltider imellem slagene? 

Og elsker du bare at gå rundt i dine golfsko i naturskønne omgivelser?

Er dit svar JA til disse spørgsmål, kan vi varmt anbefale dig at booke et golf og kroophold på Hadsund Færgekro. Her hos os kan du bl.a. nyde godt af vores gode danske køkken, som  har et yderst varieret menukort med lækre, velsmagende retter for enhver gane og pengepung.

Derudover kan du glæde dig til at se kroens  flotte moderne værelser med både et dejligt badeværelse og en terrasse, der byder på den smukkeste udsigt ud over Mariager Fjord. 

Og sidst men ikke mindst giver et golf og kroophold på Hadsund Færgekro dig den bedst tænkelige beliggenhed, når du påtænker at tage din golfbag med på smukke eventyr i naturen omkring Mariager Fjord. Således ligger vores kro meget tæt på ikke færre end tre attraktive golfbaner i nærområdet. Her tænker vi bl.a. på Mariagerfjord Golfklub, som ligger ved Hadsund kun godt 2 km væk. Her kan du virkelig gå og nyde den helt unikke udsigt over fjorden, imens du tilbagelægger de 18 huller i fin stil. 

Og når du så har afprøvet hver en green  her på banen den første dag, kan du meget passende den næste dag tage turen videre til Hobro Golfklub eller Rold Skov Golfklub. To smukke baner som begge ligger indenfor en radius af 25 km. 

Alle disse  flotte golfbaner giver både plads til nybegynderen samt udfordringer til den  mere øvede golfspiller. Så uanset dit niveau bliver du aldrig til grin, men kommer tværtimod altid helt til green. 

Det ville glæde os at se dig. Så sætter vi kaffe på kanden og kringle i ovnen, lige så snart du er på vej.

Links:

http://www.mariagerfjordgolfklub.dk/

http://hobrogolf.dk/DK.aspx

http://www.roldskovgolf.dk/