Madoplevelsen


Fe 36573db 0b 1474f 2a 52d 8350a 9e 9f 8a

Færgekroens køkken er baseret på friske råvarer, skiftende efter årstiden.

Egnsretter med friskfangede fisk fra vores smukke Mariager Fjord, serveres i hele sæsonen. Fjordål med stuvede kartofler, groft salt og persille serveres eksempelvis i perioden april til november. Ålene kan også tilberedes efter Deres ønske - ønskes ålene i stedet vendt i rugmel og serveret med en delikat kartoffelsalat, purløg og groft brød, serverer vi det gerne således i stedet.

Flyndere, kogte eller stegte (fjordskrubber), tilberedes fyldte med grøntsags- eller skaldyrsstuvning, eller som et lækkert stjerneskud på ristet brød, med hjemmelavet dressing og lækkert tilbehør. Ligeledes er pandestegte skrubber med persillesauce og nye kartofler heller ikke "så ringe endda"

I det hele taget laver Færgekroens køkken god, dansk mad med sovs og kartofler, men hvis ønskerne går mere over det franske køkken, klarer vi bestemt også det.

Vi tilbyder altid en menu efter årstiden med sæsonens specialiteter i fisk, kød, vildt, frugt og grønt. Det er muligt, at vælge 2 eller 3 retter til en meget rimelig pris. Køkkenchefen står desuden altid til rådighed med forslag til sæsonspecialiteter ud over det sædvanlige, hvis man ønsker det.

Kroen er desuden kendt for sit store kaffebord med et væld af hjemmebagte kager og andre lækkerier til den søde tand. Kaffebordet, hvor der altid er minimum 10 forskellige slags hjemmebag, samt lidt ekstra søde spiser på, serveres hver søndag mellem kl. 14.30 og 17.00 i efterårs- og vinterperioden.