Slider1 Slider2 Slider3 Slider4

Golfophold på Færgekroen i Hadsund Syd


På Færgekroen i Hadsund Syd bor du komfortabelt og dejligt centralt, hvis du er glad for at spille golf

Indenfor en radius af 2,5 til 25 km har du hele tre smukt beliggende og naturskønne golfbaner.

 

Mariagerfjord Golfklub ligger lige rundt om hjørnet kun 2,5 km væk i retning syd om fjorden imod Mariager.

Mariagerfjord Golfklub er utroligt smukt beliggende helt ned til fjorden. De viser stor imødekommenhed overfor gæstespillere og har endda forskellige arrangementer for gæster og / eller helt nye golfspillere – f.eks. en dag der hedder "golf for sjov." Læs mere her. De markedsfører sig også med, at de har golfbaner for alle. Du finder således både en lækker 18 huls bane, hvis du gerne vil have lidt udfordringer og en par 3 bane, hvis du fortsat er i de indledende faser med at udvikle dit golfspil.

 

Rold Skov Golfklub ligger blot ca. 25 km væk. Denne bane ligger naturligt nok også i skønne omgivelser, og her kan du virkelig blive udfordret i dit golfspil. Banen promoverer sig selv som en af Danmarks absolut bedste golfbaner, og de har sågar været værter ved et Europamesterskab for juniorer i 2007. Så har du lyst til at prøve dig selv og dine evner lidt ekstra af, er dette nok golfbanen, du burde besøge. Er du mere i din spæde start af golfkarrieren, er der dog ligeledes rig mulighed for at benytte den rigtigt flotte og velplejede par 3 bane.

 

Hobro Golfklub ligger indenfor samme afstand som Rold Skov Golfklub. Golfbanen kan du finde på nordsiden af fjorden, lige før du rammer Hobro. Denne 18 hullers bane ligger også lige ned til fjorden, og holder du dig nogenlunde på fairway, har du gået godt 7 smukke km, før du er hele banen rundt. Banen er blandt de nyeste i landet, da den blev skabt i 2003. Og du kan både besøge den som garvet og som nybegynder.

 

Så lad os foreslå dig at forkæle dig selv med et kro-ophold hos os på Hadsund Færgekro. Så vil vi kræse om dig med dejlige faciliteter, flotte værelser, et køkken med dansk mad af høj standard og ikke mindst vores centrale beliggenhed, imens du slår dig løs på nærområdets fantastiske golfbaner.

Links:

http://www.mariagerfjordgolfklub.dk/

http://hobrogolf.dk/DK.aspx

http://www.roldskovgolf.dk/