+45 98 57 13 01

Golfophold

Golf og kroophold

Forkæl dig selv med et golf og kroophold på Færgekroen i Hadsund

Trænger du til at komme ud og spille golf i flere dage i træk? ..og på attraktive golfbaner?

Kunne det friste dig at tænke tanken om at blive opvartet og nyde en håndfuld lækre måltider imellem slagene? Og elsker du bare at gå rundt i dine golfsko i naturskønne omgivelser?

Er dit svar JA til disse spørgsmål, kan vi varmt anbefale dig at booke et golf og kroophold på Hadsund Færgekro. Her hos os kan du bl.a. nyde godt af vores gode danske køkken, som har et yderst varieret menukort med lækre, velsmagende retter for enhver gane og pengepung.

Derudover kan du glæde dig til at se kroens flotte moderne værelser med både et dejligt badeværelse og en terrasse, der byder på den smukkeste udsigt ud over Mariager Fjord.

Og sidst men ikke mindst giver et golf og kroophold på Hadsund Færgekro dig den bedst tænkelige beliggenhed, når du påtænker at tage din golfbag med på smukke eventyr i naturen omkring Mariager Fjord. Således ligger vores kro meget tæt på ikke færre end tre attraktive golfbaner i nærområdet. Her tænker vi bl.a. på Mariagerfjord Golfklub, som ligger ved Hadsund kun godt 2 km væk. Her kan du virkelig gå og nyde den helt unikke udsigt over fjorden, imens du tilbagelægger de 18 huller i fin stil.

Og når du så har afprøvet hver en green her på banen den første dag, kan du meget passende den næste dag tage turen videre til Hobro Golfklub eller Rold Skov Golfklub. To smukke baner som begge ligger indenfor en radius af 25 km.

Alle disse flotte golfbaner giver både plads til nybegynderen samt udfordringer til den mere øvede golfspiller. Så uanset dit niveau bliver du aldrig til grin, men kommer tværtimod altid helt til green. Det ville glæde os at se dig. Så sætter vi kaffe på kanden og kringle i ovnen, lige så snart du er på vej.

På Færgekroen i Hadsund Syd bor du komfortabelt og dejligt centralt, hvis du er glad for at spille golf.

Indenfor en radius af 2,5 til 25 km har du hele tre smukt beliggende og naturskønne golfbaner. Mariagerfjord Golfklub ligger lige rundt om hjørnet kun 2,5 km væk i retning syd om fjorden imod Mariager.

Mariagerfjord Golfklub er utroligt smukt beliggende helt ned til fjorden. De viser stor imødekommenhed overfor gæstespillere og har endda forskellige arrangementer for gæster og / eller helt nye golfspillere – f.eks. en dag der hedder “golf for sjov.” Læs mere her. De markedsfører sig også med, at de har golfbaner for alle. Du finder således både en lækker 18 huls bane, hvis du gerne vil have lidt udfordringer og en par 3 bane, hvis du fortsat er i de indledende faser med at udvikle dit golfspil.

Rold Skov Golfklub ligger blot ca. 25 km væk. Denne bane ligger naturligt nok også i skønne omgivelser, og her kan du virkelig blive udfordret i dit golfspil. Banen promoverer sig selv som en af Danmarks absolut bedste golfbaner, og de har sågar været værter ved et Europamesterskab for juniorer i 2007. Så har du lyst til at prøve dig selv og dine evner lidt ekstra af, er dette nok golfbanen, du burde besøge. Er du mere i din spæde start af golfkarrieren, er der dog ligeledes rig mulighed for at benytte den rigtigt flotte og velplejede par 3 bane.

Hobro Golfklub ligger indenfor samme afstand som Rold Skov Golfklub. Golfbanen kan du finde på nordsiden af fjorden, lige før du rammer Hobro. Denne 18 hullers bane ligger også lige ned til fjorden, og holder du dig nogenlunde på fairway, har du gået godt 7 smukke km, før du er hele banen rundt. Banen er blandt de nyeste i landet, da den blev skabt i 2003. Og du kan både besøge den som garvet og som nybegynder.

Så lad os foreslå dig at forkæle dig selv med et kro-ophold hos os på Hadsund Færgekro. Så vil vi kræse om dig med dejlige faciliteter, flotte værelser, et køkken med dansk mad af høj standard og ikke mindst vores centrale beliggenhed, imens du slår dig løs på nærområdets fantastiske golfbaner.

Mariagerfjord Golfklub

mariagerfjordgolfklub.dk

Rold Skov Golfklub

hobrogolf.dk

Hobro Golfklub

roldskovgolf.dk