Hotellet

Hotel Syd og Færgekroen, Hadsund Syd, er stedet, enten det drejer sig om et afslappet ferieophold, en forlænget weekend, et møde eller en mini-konference.


Faciliteter og praktisk information

Hotel Syd og Færgekroen, Hadsund Syd, er stedet, enten det drejer sig om et afslappet ferieophold, en forlænget weekend, et møde eller en mini-konference.

Hotellet ligger på sydsiden af Mariager Fjord, ved den skønne vej langs fjorden, mellem Hadsund Syd og Mariager. Tæt ved skov og strand, kun få minutters kørsel fra centrum i Hadsund, med stort indkøbs-center. Her er rig lejlighed til ture i det fri, lystfiskeri etc.

For golfspillere er der kun få kilometers kørsel til et udvalg af golfbaner, bl.a. smuk 18 hullers golfbane ved Mariagerfjord Golfklub.

Moderne værelser med bad og terrasse med udsigt over Mariager Fjord.

Hotellet råder over 12 værelser, der er indrettet moderne og har eget bad og toilet samt TV med Viasat-pakke!

Udsigtsværelserne har en terrasse, hvorfra man kan følge livet på Mariager Fjord – hvor man kan nyde en kaffe og lækkert hjemmebag fra kroens køkken.

Foran hotellet er der gode parkeringsforhold til alle boende gæster.

Når man har booket et værelse, er man velkommen til at hente værelsesnøglen i receptionen på kroen fra kl. 14.00.

Man skal på afrejsedagen være ude af værelset senest kl. 11.00 – så vi kan få værelserne klar til de næste gæster.

Gæster, der ankommer senere end kl. 18 for at få deres værelsesnøgle, bedes meddele i receptionen, hvornår de forventer at ankomme, så vi kan lave en aftale om afhentning af nøglen mv.

Priser

Prisen for et dobbeltværelse er kr. 1149,- pr. overnatning, kr. 799,- for et enkeltværelse og kr. 749,- for et enkeltværelse i kælderen. Familieværelse 1199,-. Udsigtsværelse med balkon 1299,-. Ekstra opredning kr. 299,-.

Prisen inkluderer morgenmad serveret i vores restaurant med en flot udsigt over Mariager Fjord. Morgenmaden består af en ta’ selv-buffet med alt, hvad dertil hører, samt kaffe, te, mælk og juice.

Værelserne er til rådighed fra kl. 14.00 med afrejse følgende dag inden kl. 11.00 – eller efter aftale.

Der bliver tillagt miljøgebyr på 45kr.

Ønsker du et ophold, kan du læse mere ved at klikke på knappen herunder: