Madoplevelsen
Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden.
Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.
Aktuel sæsonmenu
Fra 17.30 hver dag
Skindstegt kulmule
Kål – Havtorn – Brunet smør
Vin: Grans-Fassian Mineralschiefer. Mosel
Fyldte æbleskiver
Svampe – Røget Vesterhavsost – Citronconfit
Vin: Albino Rocca, Langhe Chardonnay. Piemonte
Braiseret okseshortrib
Sæsonens økologiske grøntsager fra Holmgårds Grønt – Trøffelglace
Vin: Confuron-Cindre, Bourgogne Rouge. Bourgogne
Vin & vindruer
Moscato – Valnødder
Vin: Maculan, Dindarello Breganze. Veneto
4 retter 449,-
4 vine 429,-