Menukort

Færgekroens køkken er baseret på friske råvarer, skiftende efter årstiden.


Madoplevelsen

Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden. 

Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.

Forårsmenu 4 retter 449,-

Tempererede torskekæber
pistacie – rabarber – radise – grøn tomat

Loke Friskost
ramsløg – glaskål – brændt brød

Angus Okse Flapmeat*
rødbede – duchesse med brændenælde
– lys kalvesauce

Sorbet på gule beder
æble – marcipan – citronverbena

*Kød serveres rødt medmindre andet ønskes

Privatliv
Færgekroen Hadsund ApS

Nødvendige cookies

Tredjeparts-cookies

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.