Madoplevelsen
Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden.
Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.
Aktuel sæsonmenu
Ny spændende sæsonmenu har ramt Færgekroen Hadsund. Her har vores chef-kok, Tobias Lorenzen sat fokus på sensommeren og dens lækre råvarer.
På menuen finder du følgende:
Ising
Skilt kefirsauce – Anis – Rosenkål – Pære – Estragon
Rainer Sauer, Silvaner. Franken
Bao med aske
Kantarel – Pigsvamp – Fermenteret creme
Bouchard Pere & Fils, Mäcon-Lugny Saint-Pierre. Bourgogne
Stegt foie gras
Brombær – Rosmarin – Maltchokolade
Jean-Etinenne Chermette, Beaujolais Les Clos VV
Bravette
Hokkaido – Jordskok – Sauce med røget marv & grøn peber
Nicolas Grosbois, Clos La Henry, Loire
Blomme sorbet
Portvin – Lakridsbrud – Hvid chokolade
Braida Brachetto, Piemonte
Vaniljeis med caviar
Sauce på umoden tomat – Tuille – Hasselnød
S.A. Prüm Riesling Kabinett, Bockstein. Ockfen. Mosel
Menuerne kan både købes som 3,4,5- og 6-retters menu. Du kan se mere under “Menukort aften” lige her.
Færgekroens Fjordål
Vores ål fanges to gange om året, i fjorden nedenfor vores smukke kro. I vandet midt mellem fersk- og saltvand fanges ål med en tilpas mængde saltindhold, som virkelig bringer den gode smag frem i ålen.
Ønskes Fjordål kan det bestilles dagen før på vores telefon 9857 1301. Den bliver serveret, med syltede rødløg, pighvarsauce m. persille, samt kartofler.
300g. Fjordål 299,- pr person
Fjordål ad libitum til 349,-