Menukort

Færgekroens køkken er baseret på friske råvarer, skiftende efter årstiden.


Madoplevelsen

Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden. 

Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.

Aktuel sæsonmenu

Meunierestegt torsk

Jomfruhummersauce – Fennikel – Dild – Rødbedechips

Vin: Jeff Carrel, Morillon Blanc, Sydfrankrig ( fl. 429,- )

Carpaccio af gule beder

Kirks gedeost – Sprød kapers – Estragon 

Vin: Bonnigal Clos de Beauce, Chenin Blanc ( fl. 549,- )

Laktosemørnet okse

Bolchebede – Saltbagt selleri – Trøffelglace 

Vin: Camparo, Langde Rosso, Piemonte ( fl. 399,- )

Jordskok

Iscreme – Ristet hasselnød – Saltet karamel

Vin: Semillon Chenin, Chateau des Eyssards, Saussignac ( 50cl. fl. 389,- ) 

399,- 

Vin menu 4 gl. pr. pers.: 349,-