Menu

Færgekroens køkken er baseret på friske råvarer, skiftende efter årstiden.


Madoplevelsen

Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden. 

Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.

Aktuel sæsonmenu

Ny spændende sæsonmenu har ramt Færgekroen Hadsund. Her har vores chef-kok, Tobias Lorenzen sat fokus på sensommeren og dens lækre råvarer.

 

På menuen finder du følgende:

Ising

Skilt kefirsauce – Anis – Rosenkål – Pære – Estragon

Rainer Sauer, Silvaner. Franken

Bao med aske

Kantarel – Pigsvamp – Fermenteret creme

Bouchard Pere & Fils, Mäcon-Lugny Saint-Pierre. Bourgogne

Stegt foie gras

Brombær – Rosmarin – Maltchokolade

Jean-Etinenne Chermette, Beaujolais Les Clos VV

Bravette

Hokkaido – Jordskok – Sauce med røget marv & grøn peber

Nicolas Grosbois, Clos La Henry, Loire

Blomme sorbet

Portvin – Lakridsbrud – Hvid chokolade

Braida Brachetto, Piemonte

Vaniljeis med caviar

Sauce på umoden tomat – Tuille – Hasselnød

S.A. Prüm Riesling Kabinett, Bockstein. Ockfen. Mosel

 

Menuerne kan både købes som 3,4,5- og 6-retters menu. Du kan se mere under “Menukort aften” lige her.

Færgekroens Fjordål

Vores ål fanges to gange om året, i fjorden nedenfor vores smukke kro. I vandet midt mellem fersk- og saltvand fanges ål med en tilpas mængde saltindhold, som virkelig bringer den gode smag frem i ålen.

Ønskes Fjordål kan det bestilles dagen før på vores telefon 9857 1301. Den bliver serveret, med syltede rødløg, pighvarsauce m. persille, samt kartofler.

300g. Fjordål  299,- pr person

Fjordål ad libitum til 349,-