Madoplevelsen
Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden.
Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.
Aktuel sæsonmenu
Ny spændende sæsonmenu har ramt Færgekroen Hadsund. Her har vores chef-kok, Tobias Lorenzen, sat fokus på julen og sæsonens lækre råvarer.
På menuen finder du følgende:
Ginmarineret laks
Rødbede – Rosenkål – Nashi pære
Grans-Fassian, Mineralsciefer Riesling. Mosel
Confiteret grisebryst
Røget æble –timian – grillet løg
Domaine Besson, Petit Chablis. Chablis
Svampe
Kantarel – Bouillon – Askebrød – Karamelsten
Domaine Saint Marc, Santenay Les Chainey. Bourgogne
Dansk økologisk and
Kvæde – Appelsin – Gran – Andesauce
Setté, Barbera d’Asti. Piemonte
Brændt juletræ
Iscreme på juletræ – Saltet karamel – Malt – Askesten
2010 Nik Weis, Saarfeilser Riesling Spätlese. Mosel
Kirsebærsorbet
Sprød ris – Mazarin
Cold Hand Winery, Prunus Nigra. Randers
Menuerne kan både købes som 3,4,5- og 6-retters menu. Du kan se mere under “Menukort aften” lige her.
Færgekroens Fjordål
Vores ål fanges to gange om året, i fjorden nedenfor vores smukke kro. I vandet midt mellem fersk- og saltvand fanges ål med en tilpas mængde saltindhold, som virkelig bringer den gode smag frem i ålen.
Ønskes Fjordål kan det bestilles dagen før på vores telefon 9857 1301. Den bliver serveret, med syltede rødløg, pighvarsauce m. persille, samt kartofler.
300g. Fjordål 299,- pr person
Fjordål ad libitum til 349,-