Madoplevelsen
Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden.
Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.
Aktuel sæsonmenu
Meunierestegt torsk
Jomfruhummersauce – Fennikel – Dild – Rødbedechips
Vin: Jeff Carrel, Morillon Blanc, Sydfrankrig ( fl. 429,- )
Carpaccio af gule beder
Kirks gedeost – Sprød kapers – Estragon
Vin: Bonnigal Clos de Beauce, Chenin Blanc ( fl. 549,- )
Laktosemørnet okse
Bolchebede – Saltbagt selleri – Trøffelglace
Vin: Camparo, Langde Rosso, Piemonte ( fl. 399,- )
Jordskok
Iscreme – Ristet hasselnød – Saltet karamel
Vin: Semillon Chenin, Chateau des Eyssards, Saussignac ( 50cl. fl. 389,- )
399,-
Vin menu 4 gl. pr. pers.: 349,-