Menukort

Færgekroens køkken er baseret på friske råvarer, skiftende efter årstiden.


Madoplevelsen

Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden. 

Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.

Aktuel sæsonmenu

Ceviche 

Rabarber – Fennikel – Brændt fløde

Vin: Chavy-Chouet, Bourgogne Aligoté Marechaux ( fl. 599,- )

Friske ærter

Fåreost – Tapoica – Hasselnød – Mynte

Vin: Draga Winery, Sauvignon Blanc, Collio ( fl. 399,- )

Dansk højreb

Sæsonens økologiske grønt fra Holmgårds grønt – Fermenteret hvidløg
Sauce verde – Kul 

Vin: Montepeloso, A QUO, Toscana ( fl. 599,- )

Stikkelsbærsorbet 

Mazarin – Granskud

Vin: Les Beaugrands, Coteaux de Saumur ( fl. 699,- ) 

399,- 

Vin menu 4 gl. pr. pers.: 349,-