Madoplevelsen
Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friskfanget fisk fra vores smukke Mariager Fjord. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden.
Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.
Aktuel sæsonmenu
Ny spændende sæsonmenu har ramt Færgekroen Hadsund. Her har vores chef-kok, Tobias Lorenzen sat fokus på foråret og dens lækre råvarer.
På menuen finder du følgende:
Carpaccio af kuller
Ramsløg – Syltet fennikel – Grøn Tomat
Kejserhat
Persillerod – Svampestøv – Syltede svampe
Kalvebrisler i flæskesvær
Trøffel – Blegselleri – Skalotteløg
Helstegt okse
Sprødt oksebryst – Rabarber – Saltbagt bede – Morkelsauce
Rødbedesorbet
Hvid chokolademousse – Dild – Lakrids
Iscreme af jordskokker
Hasselnød – Saltet karamel – Sne
Menuerne kan både købes som 3, 4, 5 og 6-retters menu. Du kan se mere under “Menukort aften” lige her.
Færgekroens Fjordål
Vores ål fanges to gange om året, i fjorden nedenfor vores smukke kro. I vandet midt mellem fersk- og saltvand fanges ål med en tilpas mængde saltindhold, som virkelig bringer den gode smag frem i ålen.
Ønskes Fjordål kan det bestilles dagen før på vores telefon 9857 1301. Den bliver serveret, med syltede rødløg, pighvarsauce m. persille, samt kartofler.
300g. Fjordål 299,- pr person
Fjordål ad libitum til 349,-