Menukort

Færgekroens køkken er baseret på friske råvarer, skiftende efter årstiden.


Madoplevelsen

Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden. 

Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.

Aktuel sæsonmenu

Makrel i tomat

Røget makrel – Tomat kompot – “Tomatsauce”

Vin: Castilla Y León Raúl Pérez, Ultreia Godella, Bierzo

 

Okse carpaccio

Havgus – Knas – Rugbrød miso – Røget timian 

Vin: Markus Molitor, Einstern Pinot Noir, MG, Mosel

 

Slipset af gris

Sæsons økologiske grøntsager fra Holmgårds Grønt – Sauce choron

Vin: Elio Altare, Dolcetto d’Alba, Piemonte

 

Arla Unika Loke

Glaskål – Hvidvin – Mandler

Vin: Weingut Von Hövel, Scharzhofberg Riesling Spätlese, Mosel

 

Blomme sorbet

Majs – Basilikum – Chokolade

Vin: Ramos Pinto, Tawny

 

Sætmenu priser

4 retter (Makrel i tomat, Okse carpaccio, Slipset af gris & Blomme sorbet) 399,-   

5 retter (Makrel i tomat, Okse carpaccio, Slipset af gris, Arla Unika Loke & Blomme sorbet) 469,-

Vinmenu priser:

4 gl. vin 379,-

5 gl. vin 449,-