Menu

Færgekroens køkken er baseret på friske råvarer, skiftende efter årstiden.


Madoplevelsen

Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden. 

Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.

Aktuel sæsonmenu

Ny spændende sæsonmenu har ramt Færgekroen Hadsund. Her har vores chef-kok, Tobias Lorenzen, sat fokus på julen og sæsonens lækre råvarer.

 

På menuen finder du følgende:

Ginmarineret laks

Rødbede – Rosenkål – Nashi pære

Grans-Fassian, Mineralsciefer Riesling. Mosel

Confiteret grisebryst

Røget æble –timian – grillet løg

Domaine Besson, Petit Chablis. Chablis

Svampe

Kantarel – Bouillon – Askebrød – Karamelsten

Domaine Saint Marc, Santenay Les Chainey. Bourgogne

Dansk økologisk and

Kvæde – Appelsin – Gran – Andesauce

Setté, Barbera d’Asti. Piemonte

Brændt juletræ

Iscreme på juletræ – Saltet karamel – Malt – Askesten

2010 Nik Weis, Saarfeilser Riesling Spätlese. Mosel

Kirsebærsorbet

Sprød ris – Mazarin

Cold Hand Winery, Prunus Nigra. Randers

 

Menuerne kan både købes som 3,4,5- og 6-retters menu. Du kan se mere under “Menukort aften” lige her.

Færgekroens Fjordål

Vores ål fanges to gange om året, i fjorden nedenfor vores smukke kro. I vandet midt mellem fersk- og saltvand fanges ål med en tilpas mængde saltindhold, som virkelig bringer den gode smag frem i ålen.

Ønskes Fjordål kan det bestilles dagen før på vores telefon 9857 1301. Den bliver serveret, med syltede rødløg, pighvarsauce m. persille, samt kartofler.

300g. Fjordål  299,- pr person

Fjordål ad libitum til 349,-