Menukort

Færgekroens køkken er baseret på friske råvarer, skiftende efter årstiden.


Madoplevelsen

Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden. 

Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.

Aktuel sæsonmenu

Fra 17.30 hver dag

Skindstegt kulmule

Kål – Havtorn – Brunet smør

Vin: Grans-Fassian Mineralschiefer. Mosel

Fyldte æbleskiver

Svampe – Røget Vesterhavsost – Citronconfit

Vin: Albino Rocca, Langhe Chardonnay. Piemonte

 Braiseret okseshortrib

Sæsonens økologiske grøntsager fra Holmgårds Grønt – Trøffelglace

Vin: Confuron-Cindre, Bourgogne Rouge. Bourgogne

Vin & vindruer

Moscato – Valnødder

Vin: Maculan, Dindarello Breganze. Veneto

4 retter 449,-

4 vine 429,-