Menu

Færgekroens køkken er baseret på friske råvarer, skiftende efter årstiden.


Madoplevelsen

Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friskfanget fisk fra vores smukke Mariager Fjord. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden. 

Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.

Aktuel sæsonmenu

Ny spændende sæsonmenu har ramt Færgekroen Hadsund. Her har vores chef-kok, Tobias Lorenzen sat fokus på foråret og dens lækre råvarer.

På menuen finder du følgende:

Carpaccio af kuller

Ramsløg – Syltet fennikel – Grøn Tomat

Kejserhat

Persillerod – Svampestøv – Syltede svampe

Kalvebrisler i flæskesvær

Trøffel – Blegselleri – Skalotteløg

Helstegt okse

Sprødt oksebryst – Rabarber – Saltbagt bede – Morkelsauce

Rødbedesorbet

Hvid chokolademousse – Dild – Lakrids

Iscreme af jordskokker

Hasselnød – Saltet karamel – Sne

Menuerne kan både købes som 3, 4, 5 og 6-retters menu. Du kan se mere under “Menukort aften” lige her.

Færgekroens Fjordål

Vores ål fanges to gange om året, i fjorden nedenfor vores smukke kro. I vandet midt mellem fersk- og saltvand fanges ål med en tilpas mængde saltindhold, som virkelig bringer den gode smag frem i ålen.

Ønskes Fjordål kan det bestilles dagen før på vores telefon 9857 1301. Den bliver serveret, med syltede rødløg, pighvarsauce m. persille, samt kartofler.

300g. Fjordål  299,- pr person

Fjordål ad libitum til 349,-