+45 98 57 13 01

Selskaber

Selskaber

I vores nye Panoramarestaurant byder vi på fjordens flotteste udsigt mod Hadsund og ud i fjorden, forbi roklubben, sejlklubben, Thygeslund (der bliver drevet som skovbrug og bliver støttet af Carlsbergfonden), Aa Mølle (hvor man kan betragte laksetrapper fra vejen), Dania, saltfabrikken og fjordens dybeste havn ved Kongsdal.

I Panoramarestauranten kan der arrangeres selskaber i størrelsen op til 100 personer ad gangen. Derudover kan vi arrangere mindre selskaber i vore andre lokaler med eksempelvis en velkomstdrink med storslået udsigt til Mariager Fjord. Vi har et kæmpe udvalg af spiritus og arrangerer gerne “fri bar”-løsninger til dans mv.

For selskaber, der ønsker et lidt anderledes indslag og har forkærlighed for vinens verden, arrangerer vi også gerne en rundtur i vinkælderen med vinsmagning, hvor tids- og smagsrammerne naturligvis lægges efter værtens ønske.

Vi kan også tilbyde en alsidig diner transportable, hvor totalløsninger gerne påtages – dvs. med mad, vin, servering, kokke til udskæring af kød, eller hvad man kunne ønske sig.

Foruden et stort udvalg af retter i á la carte-kortet med specialiteter i fisk og kød, har vi til selskaber udfærdiget en selskabsbrochure med lækre retter, der kan kombineres efter ønske, og med allerede sammensatte menuer og vintilbud, der tilbydes til yderst rimelige priser. Klik her for inspiration fra vores selskabsmenu, hvis De skulle påtænke at holde en sammenkomst.