Selskabslokaler i Nordjylland

I Panoramarestauranten kan der arrangeres selskaber i størrelsen op til 80 personer ad gangen.

I vores Panoramarestaurant byder vi på fjordens flotteste udsigt mod Hadsund

Leder du efter selskabslokaler i Nordjylland? I vores Panoramarestaurant byder vi på fjordens flotteste udsigt mod Hadsund og ud i fjorden, forbi roklubben, sejlklubben, Thygeslund (der bliver drevet som skovbrug og bliver støttet af Carlsbergfonden), Aa Mølle (hvor man kan betragte laksetrapper fra vejen), Dania, saltfabrikken og fjordens dybeste havn ved Kongsdal.

Vores panoramarestaurant er et af de flotteste selskabslokaler i Nordjylland, hvor der kan arrangeres selskaber i størrelsen op til 120 personer ad gangen. Derudover kan vi arrangere mindre selskaber i vore andre lokaler med eksempelvis en velkomstdrink med storslået udsigt til Mariager Fjord. Vi har et kæmpe udvalg af spiritus og arrangerer gerne “fri bar”-løsninger til dans mv.

For selskaber, der ønsker et lidt anderledes indslag og har forkærlighed for vinens verden, arrangerer vi også gerne en rundtur i vinkælderen med vinsmagning, hvor tids- og smagsrammerne naturligvis lægges efter værtens ønske.

Vi kan også tilbyde en alsidig diner transportable, hvor totalløsninger gerne påtages – dvs. med mad, vin, servering, kokke til udskæring af kød, eller hvad man kunne ønske sig.

Foruden et stort udvalg af retter i á la carte-kortet med specialiteter i fisk og kød, har vi til selskaber udfærdiget en selskabsbrochure med lækre retter, der kan kombineres efter ønske, og med allerede sammensatte menuer og vintilbud, der tilbydes til yderst rimelige priser. Klik på nedenstående for inspiration fra vores selskabsmenu, hvis De skulle påtænke at holde en sammenkomst.

Færgekroens selskabsmenu

Hør mere om vores selskabslokaler i Nordjylland

Har I specifikke ønsker eller præferencer til jeres selskabslokale, så er I velkommen til at kontakte os9857 1301 eller på info@faergekroen-hadsund.dk. Sammen kan vi lægge en plan for dit næste selskab.

Ved selskaber under 25 personer tillægges lokaleleje på 749,-.

Busselskaber

Kommer I en større gruppe på minimum 21 personer i bus el.lign., kan Færgekroen tilbyde en 2-retters menu eller kaffe & kage.

En anden løsning kunne være frokost, hvor der her kan vælges mellem nogle retter på forhånd. Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os på 9857 1301 eller på info@faergekroen-hadsund.dk