Vinsmagning

Kroen råder over en stor vinkælder med vine fra hele verdenen. Der forefindes smagsrum og lagerkælder, hvor det er muligt at vælge netop den vin, man foretrækker.

Vin på Færgekroen

Er du interesseret i vinsmagning? Kroen råder over en stor vinkælder, hvor du her finder vine fra hele verdenen. Der forefindes smagsrum og lagerkælder, hvor det her er muligt at vælge netop den vin, du foretrækker.

Vores vinkort emmer af ca. 600 forskellige vine, som er nøje udvalgt af vores Sommelier, Danny. Hans passion og kæmpe viden inden for vin og mad, gør gæstens oplevelse helt fantastisk.

Priserne på vinen er afstemt, så de er rimelige i forhold til kvaliteten af vinene, og der er noget for enhver smag og pengepung. Det er helt klart muligt at få en rigtig god vinoplevelse til en fornuftig pris.

I vinkælderen kan der arrangeres små stemningsfulde vinsmagninger, der tilpasses efter gæstens ønsker. Vores Sommelier, Danny, står altid klar til at sammensætte jeres perfekte aften.

Kroen afholder vinarrangementer, smagninger og ikke mindst Winemakers Dinner – du kan se vores næste arrangement lige her.

Ønsker du at høre mere om vores vinsmagning i Nordjylland?

Book en bord nu og oplev Færgekroens unikke vinsmagning i Nordjylland. Vores sommelier vil guide dig igennem vores udvalg af lokale og internationale vine, mens du nyder en lækker middag i vores hyggelige omgivelser. Vi tilbyder også specielle vinsmagning arrangementer for grupper, hvor vi kan tilpasse menuen og vinkortet efter dine ønsker og smag.

For mere information om vores vinsmagning i Nordjylland, er du velkommen til at kontakte os9857 1301 eller på info@faergekroen-hadsund.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en unik vinsmagning oplevelse hos Færgekroen i Hadsund, Nordjylland.