Menukort

Færgekroens køkken er baseret på friske råvarer, skiftende efter årstiden.


Madoplevelsen

Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden. 

Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.

Aktuel sæsonmenu

Havtaskekæber 

Flowersprout – Røget beurre blanc – Ramsløg

Vin: Domaine Guerrin & Fils, Macon-Vergisson ( fl. 449,- )

Asparges

Estragon – Fjordrejer – Hollandaise

Vin: Rainer Sauer, Silvaner, Franken ( fl. 349,- )

Dansk økologisk ribeye kappe 

Porre – Kål – Lys kalvesauce med æbler – Stegte kartofler

Vin: E. Pira & Figli, Langhe Nebbiolo ( fl. 599,- )

Rabarbersorbet 

Vaniljekage – Anis – Rabarbercurd

Vin: Braida Brachetto ( fl. 349,- ) 

399,- 

Vin menu 4 gl. pr. pers.: 349,-