Madoplevelsen
Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden.
Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.
Aktuel sæsonmenu
Havtaskekæber
Flowersprout – Røget beurre blanc – Ramsløg
Vin: Domaine Guerrin & Fils, Macon-Vergisson ( fl. 449,- )
Asparges
Estragon – Fjordrejer – Hollandaise
Vin: Rainer Sauer, Silvaner, Franken ( fl. 349,- )
Dansk økologisk ribeye kappe
Porre – Kål – Lys kalvesauce med æbler – Stegte kartofler
Vin: E. Pira & Figli, Langhe Nebbiolo ( fl. 599,- )
Rabarbersorbet
Vaniljekage – Anis – Rabarbercurd
Vin: Braida Brachetto ( fl. 349,- )
399,-
Vin menu 4 gl. pr. pers.: 349,-