Menukort

Færgekroens køkken er baseret på friske råvarer, skiftende efter årstiden.


Madoplevelsen

Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden. 

Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.

Sensommermenu 4 retter 449,-

Skindstegt kuller
Brunoise selleri og gulerod – Karamelliseret løgsauce med timian
– Blanceret savoykål – Yuzumarineret glaskål med dild
– Urter på toppen

Beder

Gul saltbagt bede – Koldglaseret bede – Vinaigrette på hvid Soya & sesamolie
– Tuille med rødbede – Appelsin confit

Perlehøne

Soufflé fars – Urte Blanquet -Røget bacon – Syltet Hokkaido
– Majs – Østershat

Nøddebund med brunet smør

Havtorns mousses -Broken gel på mango

– Pyntet med Tuille

Vinmenu 429,-

Mortensaften (10/11-2025)

Hjemmelavet tunmousse

Sprøde majs – frisésalat – hjemmesyltede rødløg
Serveres med hjemmelavet focaccia

Helstegt and

Høbagt æble – ribsgelé – ”brunet” kvæde – rødkål
Serveres med stegte kartofler og andesauce

Lun æbletærte

med creme fraiche sorbet (pisket creme fraiche ved takeaway)

Menuen: 289,-

Vinmenu 249,- for 3 glas

Maden kan også bestilles som takeaway som kan varmes derhjemme. 
Skal afhentes mellem kl 16 og 17:00
Privatliv
Færgekroen Hadsund ApS

Nødvendige cookies

Tredjeparts-cookies

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.