Madoplevelsen
Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden.
Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.
Sensommermenu 4 retter 449,-
Skindstegt kuller
Brunoise selleri og gulerod – Karamelliseret løgsauce med timian
– Blanceret savoykål – Yuzumarineret glaskål med dild
– Urter på toppen
Beder
Gul saltbagt bede – Koldglaseret bede – Vinaigrette på hvid Soya & sesamolie
– Tuille med rødbede – Appelsin confit
Perlehøne
Soufflé fars – Urte Blanquet -Røget bacon – Syltet Hokkaido
– Majs – Østershat
Nøddebund med brunet smør
Havtorns mousses -Broken gel på mango
– Pyntet med Tuille
Vinmenu 429,-
Mortensaften (10/11-2025)
Hjemmelavet tunmousse
Sprøde majs – frisésalat – hjemmesyltede rødløg
Serveres med hjemmelavet focaccia
Helstegt and
Høbagt æble – ribsgelé – ”brunet” kvæde – rødkål
Serveres med stegte kartofler og andesauce
Lun æbletærte
med creme fraiche sorbet (pisket creme fraiche ved takeaway)
Menuen: 289,-
Vinmenu 249,- for 3 glas
Maden kan også bestilles som takeaway som kan varmes derhjemme.
Skal afhentes mellem kl 16 og 17:00