Menukort

Færgekroens køkken er baseret på friske råvarer, skiftende efter årstiden.


Madoplevelsen

Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden. 

Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.

Efterårsmenu 4 retter 449,-

Knivmusling
Østerscreme – brøndkarse – glaskål

Fyldt Morkel

Svampefars – Skovsyregel

Krondyrkølle

Kvæde – Kastanje – Vildtglace

Vaniljeis

Litchi – hasselnød

Vinmenu 429,-

Mortensaften (10/11-2025)

Hjemmelavet tunmousse

Sprøde majs – frisésalat – hjemmesyltede rødløg
Serveres med hjemmelavet focaccia

Helstegt and

Høbagt æble – ribsgelé – ”brunet” kvæde – rødkål
Serveres med stegte kartofler og andesauce

Lun æbletærte

med creme fraiche sorbet (pisket creme fraiche ved takeaway)

Menuen: 289,-

Vinmenu 249,- for 3 glas

Maden kan også bestilles som takeaway som kan varmes derhjemme. 
Skal afhentes mellem kl 16 og 17:00