Madoplevelsen
Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friske fisk fra Ryan’s Fisk og Vildt. Derudover tilbyder vi en spændende og mere udfordrende sæsonmenu, som skiftes en gang om måneden.
Ønskes Fjordål kan du læse mere lige her.
Efterårsmenu 4 retter 449,-
Knivmusling
Østerscreme – brøndkarse – glaskål
Fyldt Morkel
Svampefars – Skovsyregel
Krondyrkølle
Kvæde – Kastanje – Vildtglace
Vaniljeis
Litchi – hasselnød
Vinmenu 429,-
Mortensaften (10/11-2025)
Hjemmelavet tunmousse
Sprøde majs – frisésalat – hjemmesyltede rødløg
Serveres med hjemmelavet focaccia
Helstegt and
Høbagt æble – ribsgelé – ”brunet” kvæde – rødkål
Serveres med stegte kartofler og andesauce
Lun æbletærte
med creme fraiche sorbet (pisket creme fraiche ved takeaway)
Menuen: 289,-
Vinmenu 249,- for 3 glas
Maden kan også bestilles som takeaway som kan varmes derhjemme.
Skal afhentes mellem kl 16 og 17:00
